to 25.11. 50-vuotisjuhlanäytös

Ovet 18.00 — Vapaa pääsy (ennakot)

Vuonna 2021 LAB Muotoiluinstituutin kolme ensimmäistä linjaa, valokuvaus, puettava muotoilu ja graafinen suunnittelu, täyttävät 50 vuotta. Tänä vuonna Lahti on myös Euroopan ympäristöpääkaupunki. Näiden kunniaksi Malva ja Muotoiluinstituutin kolme linjaa järjestävät 24.11.–25.11.2021 kaksipäiväisen yhteistapahtuman Critical Design – Green Design. Paikkana toimii Malvan naapurista Malskilta löytyvä Sammiosali.

Keskiviikon seminaari sekä torstai-iltana järjestettävä näytös ovat kaikille avoimia ja ilmaisia tilaisuuksia. Koko kaksipäiväisen tapahtuman ajan Sammiosalin lämpiössä voi tutustua graafisen suunnittelun linjan toteuttamaan Kierto-videoinstallaatioon.

Malva ja Muotoiluinstituutti toivottavat kaikki tervetulleiksi muotoilun ja kestävän kehityksen kysymysten äärelle.

CRITICAL DESIGN – GREEN DESIGN 25.11.2021

Puettavan muotoilun linja juhlistaa 50-vuotista taivaltaan Muotoiluinstituutissa näytöksellä, joka esittelee kavalkadin muoti- ja vaatetussuunnittelun sekä puettavan muotoilun alumnien ja nykyisten opiskelijoiden mallistoja vuosien varrelta nykypäivään. Kestävä kehitys on kantava teema useimmille viime vuosina valmistuneille näytöksen suunnittelijoille.

Näytös järjestetään Sammiosalissa Malskilla
Ovet avautuvat klo 18:00 ja näytösä alkaa klo 19:00

Näytös järjestetään yhteistyössä Muotoiluinstituutin ja Lahden visuaalisten taiteiden museo Malvan kanssa. Kutsumme lahtelaiset sekä kauempaakin tulevat nauttimaan ainutlaatuisesta kokemuksesta 50-vuotisjuhlanäytöksen siivittämänä.

Näytös on maksuton ja kaikille avoin tilaisuus.
Huomioithan, että näytökseen tulee ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittaudu näytökseen tästä.

Informoimme tapahtuman osalta mahdollisista toimenpiteistä, joilla pystymme järjestämään turvallisen tapahtuman noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THL:n antamia ohjeita. Lisätietoja tapahtuman pääsivulla.