pe 19.11. Astrid Swan

Ovet 20.00 / showtime 21.00 — Liput 20/24 € (ennakot)

Laulaja/lauluntekijä Astrid Swanin konserttisalikiertue Sammiosalissa perjantaina 19. marraskuuta. Ennakkoliput alk. 20 euroa, liput ovelta 24 euroa.

Ohjeita tapahtumaan saapuvalle:

  • Sisään Päijänteenkadun pääovista, seuraa opastetta!
  • Sisäänkäynti klo 20 alkaen, showtime kello 21. Saavu ajoissa, vältä ruuhkia!
  • Sisäänpääsyyn vaaditaan koronatodistus, koska salissa ei ole rajoitusten vaatimia pöytä- ja istumapaikkoja. Todistukseksi käy sähköinen tai paperinen koronapassi tai negatiivinen testitodistus.
  • Vapaaehtoinen narikka à 2 €.
  • Vain korttimaksut.

www.facebook.com/events/612315183095633

Astrid Swan on suomalainen lauluntekijä, esiintyjä ja kirjailija. Vuosien 2005–2020 aikana hän on julkaissut kuusi sooloalbumia sekä sarjan yhteityöjulkaisuja muiden artistien kanssa. Swanin albumeja on julkaistu Suomessa, Yhdysvalloissa, Englannissa, Saksassa ja skandinaviassa. Swan on tehnyt lukuisia kiertueita Euroopassa sekä Yhdysvalloissa. Seitsemättä levyä odotetaan julkaistavaksi syksyllä ja esimakua tulevasta Swanin tuotannosta saatiin 14.5., kun albumin sinkku ”Silvi’s Dream” julkaistiin. Laulaja kuvailee kappaletta tutkimukseksi äitien ja lasten välisistä ohimenevistä huolenpidon hetkistä. Kappale liikkuu nukahtamisesta tulevaisuuteen, jossa lapset ja äidit erkanevat. Laulu puolustaa ei-materiaalisuuden ikuista olemusta ja popkappaleen lohduttavaa vaikutusta. Samaisia unen, kuoleman ja aineettomuuden teemoja kuullaan lisää tulevalla albumilla.

Swan ammentaa amerikkalaisesta laulaja/lauluntekijä traditiosta, popmusiikin nykyisyydestä ja menneisyydestä, kutoen sävellyksiinsä vaikuttimia elinympäristöstään pohjoisella pallonpuoliskolla. Sanoittajana hän on taidokas runollinen tarinankertoja. Swanin kuudes sooloalbumi From the Bed and Beyond voitti arvostetun Teosto-palkinnon vuonna 2018. Samana vuonna levy oli ehdolla Skandinavian Nordic Music Prize -kilpailussa, jossa palkitaan vuoden paras albumi. Swan toimi itse levyn tuottajana, äänittäjänä ja miksaajana.

astridswan.blogspot.com