pe 12.11. Dave Lindholm – Yksin

Ovet 19.00 / showtime 20.00 ja 21.15 — Liput 20/25 € (ennakot)

Dave Lindholm on kiistatta yksi arvostetuimmista suomalaisista musiikintekijöistä. Daven ura alkoi 1971 Ferris-yhtyeen levytyksestä ja jo seuraavana vuonna, 1972, julkaistiin ensimmäinen Dave Lindholmin sooloalbumi nimellä Iso ”Kynä” Lindholm. Lisänimi ”Isokynä” on seurannut Davea aina näihin päiviin saakka.

Ohjeita tapahtumaan saapuvalle:

  • Sisään Päijänteenkadun pääovista, seuraa opastetta!
  • Sisäänkäynti klo 20 alkaen, showtime kello 21. Saavu ajoissa, vältä ruuhkia!
  • Sisäänpääsyyn vaaditaan koronatodistus, koska salissa ei ole rajoitusten vaatimia pöytä- ja istumapaikkoja. Todistukseksi käy sähköinen tai paperinen koronapassi tai negatiivinen testitodistus.
  • Lipunmyynti portaiden yläpäässä. Vapaaehtoinen naulakko, vaatesäilytys omalla vastuulla.
  • Vain korttimaksut.

www.facebook.com/events/572136957449106

Marraskuussa 2021, kuukauden kestävällä kiertueellaan Dave esiintyy soolona. Kiertue on nimettykin osuvasti: Dave Lindholm – Yksin. Illan ohjelmisto koostuu sekä suomeksi että englanniksi kirjoittamistaan lauluista, joita hän on tehnyt jo 70-luvulta lähtien, ja jotka hän on säilyttänyt mukanaan ohjelmistossa keikoillaan monet vuosikymmenet. ”Voi kun riittäis pieni taivas”, ”Pieni ja hento ote”,”Annan kitaran laulaa vaan” ovat lauluja, joita konserteissa tullaan kuulemaan, tai sitten ei. Daven konsertteihin kun liittyy aina tuo yksi hänen tavaramerkkinsä, ennakkoon ei voi sanoa, mitkä laulut kuulijat saavat nautittavakseen.

Liput ennakkoon alk. 20 euroa, ovelta 25 euroa.

www.lippu.fi/event/dave-lindholm-sammiosali-14291197