la 15.04. Nyrkkitappelu, Wasted, Kiveseto Go Go, Flippipuisto

Ovet 20.00 / showtime 21.00 — Liput 22/24 € (ennakot)

Lahden Sammiosalissa vietetään lauantaina 15.4. suurta melodisen punkrockin juhlaa, kun kyseisen genren kotimaisiin vakiokasvoihin jo vuosia lukeutuneet Nyrkkitappelu, Kivesveto Go Go, Wasted ja Flippipuisto nousevat saman illan aikana samalle lavalle.

Vaikka bändit ovatkin kotoisin eri kaupungeista, ponnistavat musiikillisesti hieman eri lähtökohdista sekä edustavat osittain eri aikakausia niin pohjimmiltaan kaikilla bändeillä on samat peruselementit, jotka ovat särökitarat, tarttuvat melodiat sekä helposti mukanahoilattavat kertosäkeistöt. Tämän lisäksi kaikki illan yhtyeet ovat jo vuosia keikkailleet yhdessä ja erikseen ja ystävystyneet matkan varrella, joten luvassa on yleisön lisäksi varmasti hieno ilta myös soittajille!

Nyt jos koskaan kannattaa tulla tsekkaamaan kyseiset bändit, sillä kaikilla on alla tuoreita loppuunmyytyjä keikkoja alla, hyvä meininki, itseluottamus kohdillaan, maksimaalisen tiukka livekunto ja – Kivareita lukuunottamatta – uutta musiikkia pihalla. Kaikki illan yhtyeet ovat ns. prime timessa!
Tapahtuman ennakkoliput myynnissä nyt Tiketissä!

Tervetuloa mukaan! Tästä ei bileet enää parane jos melodinen punkrock on mieluisaa kamaa ja sydäntä lähellä!

Flippipuisto

Ensimmäisenä aktina karusellin pyöräyttää käyntiin Helsingin Vaasankadulla vuonna 2014 perustettu purkka- ja jytäorkesteri Flippipuisto, jonka musiikissa 90-lukulainen amerikan punk, olarilaistyylinen rataräppi sekä lahtelaisen Levy-yhtiön varhaiset bändit paiskaavat kättä. Useista eri tyylilajeista vaikutteita ottaneen bändin kappaleista voi kuulla kaikuja myös mm. iskelmästä, skasta, rautalangasta sekä perinteisestä suomirockista. Bändi on ehtinyt julkaista uransa aikana yhden pitkäsoiton Sumuiset aamut, sekavat yöt sekä muutamia singlejä ja EP-levyjä.
Flippipuisto julkaisi tammikuussa timanttikoirien vuodelle ja liekehtiville kaduille kumartavan singlen Auringonlaskun ratsastaja, yhteistyössä kosketinsoitinvelho Esa Kotilaisen kanssa. Yhtye julkaisee kevään aikana lisää uutta materiaalia, ja on ahkeran keikkailun ansiosta tällä hetkellä kovemmassa iskussa kuin koskaan.

Kivesveto Go Go

Illan toisena yhtyeenä lavalle nousee kouvolalainen Kivesveto Go Go, joka on tehtaillut modernin päivän maakuntalauluja Pohjola-talon varjoista jo lähes viidentoista vuoden ajan, ja siinä samalla – vähän kuin takaoven kautta – noussut yhdeksi Suomipunkin suosituimmista nimistä. Ja miksei olisi, sillä kyllähän bändin melodisen yksinkertaiset rallit tarttuvat päähän kuin yllytyshullun skidin kieli lätkämaalitolppaan talvipakkasella. Oman lukunsa muodostavat vielä basisti Mannosen nerokkaan arkipäiväiset sanoitukset, jotka kertovat pienen, päähänpotkitun ihmisen ja maailman runteleman ihmisen elämästä vähän niinkuin Hannu Karpo. Jos Gösta Sudqvist olisi tehnyt punkkia niin se olisi varmasti saattanut olla aika lähellä Kivesveto Go Go:n ulosantia. Saatana kutsuu taas meitä kaikkia, kun Kivarit nousee lavalle.

Wasted

Kolmantena bändinä lavalle nousee jo reilusti yli kahdenkymmenen vuoden ajan Suomen suosituimpiin punk-bändeihin lukeutunut Wasted. Joensuussa vuonna 1996 perustettu yhtye oli yksi legendaarisen Combat Rock Industryn kolmesta kivijalasta yhdessä Endstandin ja Manifesto Jukeboxin kanssa, ja ainoa näistä yhtyeistä, joka on edelleen aktiivinen. Wasted palasi viime vuonna levytysrintamalle uudella Modern Lie -pitkäsoitolla, jolla kuullaan suoraviivaisen punkrockin ohella myös tummempia postpunk-vivahteita sekä melodisia hardcore-vaikutteita.
Kaikkien näiden vuosien Wasted on edelleen vihainen, vilpitön, raaka, täynnä energiaa sekä erittäin kovassa keikkakunnossa. Odotettavissa on tuttuun tapaan yhteislaulua ja kollektiivista tuoppien kohottelua, kun The Corner, Concrete Wasteland, Heroes Amongst Thieves, Outsider By Choice ja muut klassikkokappaleet rävähtävät ilmoille.

Nyrkkitappelu

Illan viimeisenä esiintyjänä bileet tulee paketoimaan tamperelainen Nyrkkitappelu. Yhtye julkaisi pari viikkoa sitten viidennen albuminsa Ongelmanuorten sävellahja, joka nousi heti ilmestyttyään virallisen albumilistan sijalle 10. Nyrkkitappelu on ollut pari viimeistä vuotta livenä ja levyllä täysin pitelemätön ja sitä voidaan monessakin mielessä pitää Suomen tämän hetken suosituimpana punk-bändinä. Yhtyeen keikat ovat tällä hetkellä yhtä turpaanvetoa, kaahausta ja soittamisen riemua, josta ei voi muuta kuin nauttia ja pogoilla messissä. Taas sitä mennään ja tästä se lähtee!

Tapahtuman järjestää TMH Productions Oy