la 14.01. Saimaa

Ovet 19.00 / showtime 20.00 — Liput 23/27 € (ennakot)

Matti Mikkolan luotsaama post-progressiivinen Saimaa saapuu konsertoimaan Lahden Sammiosaliin lauantaina 14.1.

Saimaa on viihdyttävä, yllätyksellinen ja monipuolinen rock-yhtye, joka on totuttu vuosien varrella näkemään monenlaisissa erilaisissa projekteissa. Saimaa on tehnyt yhteistyötä mm. Pepe Willbergin ja Pyhimyksen kanssa sekä tehnyt musiikkia Yle:n Urheilu-Suomi ja Politiikka-Suomi -televisiosarjoihin. Omaa musiikkia sisältävien levytysten lisäksi Saimaa on julkaissut yhden cover-albumin, jossa yhtyeen kunnianhimoisen ja hulvattomaan käsittelyn ovat saaneet joukko suomalaisia klassikkokappaleita, kuten Myrskyluodon Maija, Per Vers runoilija sekä Lentävä Kalakukko.

Saimaan ennakkoluulottomat ja vauhdikkaat sävellykset, kappaleiden lennokkaat sovitukset sekä yhtyeen virtuoosimainen iloittelu tekevät siitä yhden tämän hetken mielenkiintoisimmista kotimaisista bändeistä, jota on aina ilo kuunnella levyltä sekä nauttia livenä.

Saimaalta kuullaan illan aikana kaksi noin tunnin pituista settiä pienellä väliajalla. Odotettavissa on taitavaa jamittelua, soitannollista ilotulitusta ja musiikillsta väriä keskelle tammikuun harmautta.

Aikataulu
19.00 ovet
20.00 ensimmäinen puoliaika
21.30 toinen puoliaika

Tapahtuman ennakkoliput tulevat myyntiin keskiviikkona 7.12. klo 9.00. Liput myyvät Tiketti ja Lippu.fi.

www.facebook.com/events/933827540916748